Kvk. 57555141
Btw: NL001310675B71

Wie zijn wij?

Mulder Advies en training is begonnen zoals de naam al zegt op het gebied van advies en training. Daarnaast hebben wij ons werkgebied ook uitgebreid naar het voeren van de boekhouding van verschillende ZZP-ers.

 

ZZP-ers zien wij als vakmensen die uitstekend werk kunnen verrichten in hun kennis- en vakgebied. Om in dat gebied bij te blijven zijn vaak opfriscursussen nodig en zal veel tijd gestoken moeten worden in artikelen over innovaties. Ook zal er, zoals iedere ondernemer wel weet, een goed boekhouding worden bijgehouden waarbij op tijd de belastinggegevens worden ingediend en bewaard.

 

 

Onze visie is: "Doe waar u goed in bent en laat het andere werk door de specialisten in dat werk doen."

 

Facturen (zowel binnenkomende als uitgaande), bonnetjes in de boekhouding verwerken kunnen veel tijd van u vergen. Financiëel overzicht is er echter pas als u de boekhouding helemaal hebt bijgewerkt. Dat vergt tijd! Tijd die u beter kunt besteden aan uw werk (want daar bent u beter in!) of beter nog aan uw gezin! Geef de doos met facturen, correspondentie en bonnetjes maar aan ons, dan zorgen wij dat er een goede adequate administratie wordt opgezet waarbij u ten alle tijden kunt zien hoe u er op dat moment zakelijk voor staat. Heeft u tussendoor vragen over de boekhouding of maand, kwartaal, halfjaar of jaarcijfers? Geen probleem, even een telefoontje of email en wij verzorgen het voor u.

 

Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er verschillende lesboeken en trainingen door ons ontwikkeld op het gebied van: Verbindingstechnieken:

                                           Weerstandlassen (IWP-RW)
                                           Algemene Lasertechnieken
                                           Laserlassen
                                           Lasersolderen
                                           Laserveiligheid
                                           Clinchen en Nieten

Vragen staat u vrij, neemt u bij interesse contact met ons op via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.