Kvk. 57555141
Btw: op aanvraag

ICT-Support

Mulder Advies en training kan ook ondersteuning geven bij uw IT-problemen.

Sinds 1978 is er ervaring op- en uitgebouwd op het gebied van IT. Zo kunnen wij u adviseren bij uw automatiseringsproject.

 

Heeft u plannen in de richting van VOIP-cummunicatie? Ook daarin kunnen wij u van een vrijblijvend advies voorzien door samen met u en aan de hand van uw wensen een project en planning op te zetten waarin duidelijk het doel en de weg daar naar toe wordt omschreven.

 

Wilt u aleen advies en projectbegeleiding maar uw producten bij een ander bedrijf bestellen? Geen probleem. Onze ICT-adviezen zijn wel altijd voorzien van een offerte voor de aanschaf van hard- en software, maar zijn uiteraard altijd vrijblijvend. U beschikt dan in ieder geval een prijsindicatie.


Vragen staat u vrij, neemt u bij interesse contact met ons op via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezoekafspraak met u in te plannen.

Mulder Advies en training is zoals de naam al zegt actief op het gebied van advies en training.Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er verschillende lesboeken en trainingen door ons ontwikkeld op het gebied van: Verbindingstechnieken:

 

                                           Weerstandlassen (IWP-RW)
                                           Algemene Lasertechnieken
                                           Laserlassen
                                           Lasersolderen
                                           Laserveiligheid
                                           Clinchen en Nieten

 

Ook zijn er trainingen ontwikkeld voor bijvoorbeeld:


                                           Management
                                           Efficiëntie
                                           Veiligheid in bedrijf
                                           Motivatie

 

Daarnaast ontwikkelen en verzorgen wij bedrijfstrainingen die geënt zijn op de bedrijfssituaties binnen uw bedijf. Zo voeren wij ook onderzoek uit binnen uw bedrijf naar knelpunten m.b.t. efficiëntie. Na onderzoek volgt een uitgebreide rapportage en presentatie van de gevonden punten. Uiteraard voorzien van mogelijke oplossingen met hun besparingen. 

 

Vragen staat u vrij, neemt u bij interesse contact met ons op via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze site is in onderhoud. wij vragen nog even geduld te hebben.